Reizen en fotograferen in Engeland

Categorie: reizen

Waarom deze blog over Engeland?

Tijdens mijn schoolperiode wist ik dat m'n Engels niet al te best was. Daarom ben ik in 2010 voor twee weken naar Engeland gegaan om mijn Engels bij te spijkeren. Dit deed ik in de zomervakantie, zodat ik niks van school zou missen. Plus ik kon er gelijk mijn vakantie houden. En tja, als je dan toch daar naar toe gaat om je Engels bij te spijkeren, dan kan je net zo goed je fotocamera mee nemen.
Na wat online gezocht te hebben kwam ik uit bij Study Travel. Het is een leuke organisatie die je reis goed organiseert. Je kan je taal en locatie gemakkelijk vinden. Daarnaast kan je kiezen om bij een gastgezin of een hostel te verblijven. Ik verbleef bij een gastgezin, zodat ik ook na de studietijd ook in een ontspannen sfeer m'n Engels bij kon spijkeren.

Foto's

Tijdens mijn verblijf in Engeland maakte ik ook een aantal uitstapjes met de studiegenoten. Zo zijn we in Londen en Christ Church (in Oxford) geweest.

Te bezoeken locaties in Londen

Als je dan tòch in Groot-Brittanië bent, dan moet je zeker een keer in Londen geweest zijn! Deze hoofdstad heeft zo veel mooie plekjes om eens te fotograferen. Buckingham Palace, de Big Ben en de London Eye zijn zeker de moeite waard om eens geweest te zijn!

Klik hieronder op de gewenste foto om deze vergroot te zien.

Oxford

In Oxford had ik een cursus van 2 weken om m'n Engels bij te spijkeren. Een mooie gelegenheid om hier dan ook gelijk vakantie te houden. Naast dat er de lessen was er genoeg vrije tijd om activiteiten te ondernemen.

Klik hieronder op de gewenste foto om deze vergroot te zien.

Christ Church in Oxford

Als je dan tòch in Engeland bent, en vooral in Oxford, dan moet je echt wel een keer in Christ Church geweest zijn. Dit staat bekend vanwege de Harry Potter films. Uiteraard wilde ik hier ook foto's van maken!

Klik hieronder op de gewenste foto om deze vergroot te zien.

 

Evenementen

Reizen

Steden fotografie

Natuur

Nieuws

Fotografie tips

Overig