Arno Lucas | Films | Vrij werk

films: vrij werk

Films > in opdracht | stage en vrijwillig | vrij werk

Het maken van films in mijn vrijetijd

Ik vind het altijd leuk om mijn camera mee op pad te nemen en te gaan filmen, dit kan bijvoorbeeld tijdens een (lokale) evenement zijn. Denk hierbij aan GLOW Eindhoven, Jazz in Duketown, Brabantsedag Heeze of Theaterfestival Boulevard. Ik was helemaal fan van het Jheronimus Bosch herdenkingsjaar. Daarom ben ik bij verschillende activiteiten gaan filmen en fotograferen.
En ik vind het leuk om m'n camera mee te nemen met vakantie of uitstapjes met vrienden/familie. Zo ben ik bijvoorbeeld met m'n vrienden naar Luxemburg en Tsjechië, Slowakije & Polen op vakantie geweest. Met mijn moeder ben ik in 2019 naar Barcelona geweest. Èn heb ik met mijn vrienden een bijzondere ballonvaart gedaan.

'Sfeerbeelden uit...'

Naast het maken van filmpjes over onderwerpen die mij interesseerden, heb ik mijzelf ook een opdracht gegeven. Tijdens vakanties of op 'bijzondere' plaatsen maak ik 'sfeerbeelden uit...'. De titel 'sfeerbeelden uit...' dekt hierbij de lading van de filmpjes. Ik houd er van om verschillende sfeerbeelden vast te leggen, in plaats van de 'noodzakelijke' beelden vast te leggen voor een filmpje.

Filmpjes

Hieronder zie je het resultaat van filmpjes die ik op deze manier heb gemaakt. Van tijd tot tijd zal ik het lijstje aanvullen of aanpassen. Zo blijf je altijd op de hoogte van het meest recente werk.
Dubbelklik op de video om deze fullscreen af te spelen.