Vrij werk

Het maken van films

Ik vind het altijd leuk om mijn camera mee op pad te nemen en te gaan filmen, dit kan zijn tijdens een (lokale) evenement. Denk hierbij aan GLOW Eindhoven, Jazz in Duketown, Brabantsedag of Theaterfestival Boulevard. En ik vind het leuk om m'n camera mee te nemen met vakantie of uitstapjes met vrienden/familie.
Ik was helemaal fan van het Jheronimus Bosch herdenkingsjaar. Daarom ben ik bij verschillende activiteiten gaan filmen en fotograferen. Daarnaast heb ik mezelf een opdracht gegeven. Tijdens vakanties of 'bijzondere' plaatsen maak ik 'sfeerbeelden uit...'. De titel dekt de lading van de filmpjes. Ik houd er van om verschillende sfeerbeelden vast te leggen, in plaats van de 'noodzakelijke' beelden vast te leggen voor een filmpje. Ook vind ik het erg leuk om tijdens vakantie en activiteiten filmpjes te maken. Het gaat mij hierbij meer om het vastleggen van de 'herinnering'.

Filmpjes

Hieronder zie je het resultaat van filmpjes die ik op deze manier heb gemaakt. Van tijd tot tijd zal ik het lijstje aanvullen of aanpassen. Zo blijf je altijd op de hoogte van het meest recente werk.
Dubbelklik op de video om deze fullscreen af te spelen.