Vrij werk (films), © Arno Lucas

Vrij werk (films)

Films > in opdracht | stage en vrijwilligerswerk | vrij werk

Het maken van films

Ik vind het altijd leuk om mijn camera mee op pad te nemen en te gaan filmen, dit kan bijvoorbeeld tijdens een (lokale) evenement zijn. Denk hierbij aan GLOW Eindhoven, Jazz in Duketown, Brabantsedag of Theaterfestival Boulevard. Ik was helemaal fan van het Jheronimus Bosch herdenkingsjaar. Daarom ben ik bij verschillende activiteiten gaan filmen en fotograferen.
En ik vind het leuk om m'n camera mee te nemen met vakantie of uitstapjes met vrienden/familie. Zo ben ik bijvoorbeeld met m'n vrienden naar Luxemburg en Tsjechië, Slowakije & Polen op vakantie geweest. Met mijn moeder ben ik in 2019 naar Barcelona geweest. Èn heb ik met mijn vrienden een bijzondere ballonvaart gedaan.
Daarnaast heb ik mezelf een opdracht gegeven. Tijdens vakanties of 'bijzondere' plaatsen maak ik 'sfeerbeelden uit...'. De titel 'sfeerbeelden uit...' dekt hierbij de lading van de filmpjes. Ik houd er van om verschillende sfeerbeelden vast te leggen, in plaats van de 'noodzakelijke' beelden vast te leggen voor een filmpje. Ook vind ik het erg leuk om tijdens vakantie en activiteiten filmpjes te maken. Het gaat mij hierbij meer om het vastleggen van de 'herinnering'.

Filmpjes

Hieronder zie je het resultaat van filmpjes die ik op deze manier heb gemaakt. Van tijd tot tijd zal ik het lijstje aanvullen of aanpassen. Zo blijf je altijd op de hoogte van het meest recente werk.
Dubbelklik op de video om deze fullscreen af te spelen.