Fotograaf in actie, © Arno Lucas
Vrij werk, © Arno Lucas
Festival fotografie, © Arno Lucas
Zakelijke fotografie, © Arno Lucas

Foto's

 

Sinds mijn mbo-opleiding (SintLucas in Boxtel) ben ik bezig geweest met mijn grootste hobby. Namelijk het fotograferen van zakelijke fotografie, festivalfotografie en met name vrij werk. Fotografie zat als onderdeel in mijn studiepakket, waar ik de kneepjes van het vak leerde.
In mijn vrije tijd ben ik het fotograferen uit gaan breiden. Ik woonde in het Noord-Brabantse Veghel. Hier heb ik een aantal opdrachten uit mogen voeren. Daarnaast heb ik een aantal plekken tijdens mooie momenten vastgelegd. Denk aan de Aa in winterse sferen of tijdens festiviteiten als het herdenkingsjaar van Jheronimus Bosch in 2016 en Jazz in Duketown.

Zo nu en dan schrijf ik een blog. Hierin belicht ik een bepaald onderwerp binnen de fotografie of laat ik mijn foto's zien die niet behoren tot onderstaande pagina's. Denk bij dit laatste aan bijvoorbeeld aan foto's die gemaakt zijn tijdens vakanties.

Klik op de foto hieronder om op de desbetreffende pagina terecht te komen. Ik wens je veel kijkplezier.

vrij werk

Vrij werk

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het fotograferen tijdens uitstapjes. Daarnaast neem ik mijn camera mee op vakanties (als één van de belangrijkste spullen). Ik ben ook graag in de natuur om daar het één en ander te fotograferen.
De voorbereiding alleen al maakt het leuk. En dan gezellig op pad gaan met familie en/of vrienden. Na het fotograferen kan het nabewerken en het genieten er van kan beginnen.

Festivals

Festivals

Zo nu en dan heb ik foto's gemaakt tijdens (lokale) festivals in onder andere Veghel, Drunen, Schijndel en 's-Hertogenbosch. Dit gebeurde ofwel in opdracht voor het festival, of voor een nieuwsmedium, of uit eigen beweging.
Bij het fotograferen van deze festivals heb ik unieke kansen gehad zoals het fotograferen vanuit een helikopter, backstage of bij de artiesten zelf.
De foto's werden dan ook graag ontvangen door de desbetreffende organisatie(s).

Zakelijk

Zakelijk

Een enkele keer kreeg ik de vraag om zakelijke foto's te maken. Foto's van ruimtes, personeel of producten. Meestal is dit de vraag vanuit een reclamebureau.
Zoals je kan zien zijn er meerdere mogelijkheden voor het fotograferen.
De foto's kunnen uiteindelijk gebruikt worden voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan een website, flyer of brochure. Hier kan allemaal rekening mee gehouden worden.