Recensies

Ik heb al voor diverse opdrachtgevers mogen werken, zoals is omschreven op sommige pagina's binnen deze website. Een aantal van mijn opdrachtgevers geven hieronder een korte omschrijving over de samenwerking.
Heb ik met u in het verleden samengewerkt en wilt u hierover een review schrijven? Dan kan u een bericht achterlaten via het contactformulier.

Jazz in Duketown:

recensie 5 sterren
“Arno maakt onderdeel uit van het videoteam van Jazz in Duketown, waar hij zich bezighoudt met het editen van het videomateriaal. Ondanks het feit dat het zijn eerste jaar als editor was, heeft hij de sfeer van het festival goed vertaald in alle videoproducties. Een grote hoeveelheid werk met behoorlijk hoge tijdsdruk. Dat dit toch tijdig werd opgeleverd toont gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid van Arno bij het project. Wat ons betreft is hij er volgend jaar zeker weer bij!”
Debby van Son
Afdeling communicatie bij Jazz in Duketown
Website Jazz in Duketown

AIC Den Bosch:

recensie 4 sterren
“Voor de presentatie van het Autisme Informatie Centrum (AIC) Den Bosch in het Provinciehuis hebben we Arno, één van de deelnemers aan de lotgenotengroep, gevraagd om vrijwillig een promotiefilmpje te maken. Ondanks de korte voorbereidingstijd mag het resultaat er zijn! Arno denkt actief mee over de inhoud en weet de kern van de boodschap pakkend in beeld te brengen. Dit geldt zowel voor de interviews als voor de sfeer- en omgevingsbeelden, die de moeilijkheden die mensen met autisme kunnen ervaren goed weergeven. Ook in praktische zin heeft hij goede tips. De film zal vertoond worden in een rumoerige omgeving, waarop Arno direct aangeeft dat het zinvol is om de beelden te ondertitelen. Daar denken wij als leek natuurlijk niet aan.
Brigitte, die tijdens het filmen met Arno samengewerkt heeft, vertelt dat Arno goed nadenkt over details als licht en omgevingsgeluid. Wel voelde zij zich enigszins 'overvallen' toen ze hoorde dat 'alles erop stond', terwijl zij dacht dat het pas om een proefopname ging. Maar waarschijnlijk is dit een tactiek van Arno om de beelden er zo naturel mogelijk uit te laten zien. De technici van de organisatie vonden het, gezien de ondertiteling en beeldkwaliteit, passend het filmpje te vertonen op de grote schermen in de centrale hal van het Provinciehuis.
Na dit korte filmpje willen we Arno vragen nog een 'officiële promotiefilm' te maken, waarin alle activiteiten van het AIC iets uitgebreider voor het voetlicht komen.”

Karin Schrijnemakers
Vrijwilligster bij AIC Den Bosch
Website AIC Den Bosch

Boschtion Media *:

recensie 5 sterren
“Bij Boschtion Media heb ik Arno Lucas leren kennen als een enthousiaste en leergierige vrijwilliger. Meedenkend op de inhoud van de onderwerpen als ook op de (technische) uitvoering ervan. Iemand die zijn werk graag doet en dat plezier overstraalt op de mensen in zijn omgeving. In een duidelijke en gestructureerde werkomgeving en taakomschrijving gedijt Arno het beste. Met de juiste aansturing en begeleiding haalt hij het maximale uit elk onderwerp. Het fijne daarbij is dat Arno erg leergierig is en opbouwende kritiek goed oppakt, waardoor hij zichzelf blijft verbeteren. Zijn trouw en loyaliteit maken Arno tot een fijne collega.”
Claudia van Ruiten - de Leeuw
Voormalig hoofdredacteur Boschtion Media
Youtube-kanaal van Boschtion Media
* Boschtion Media was de lokale publieke omroep van de stad 's-Hertogenbosch. Bij deze omroep werkten alleen maar vrijwilligers. Boschtion Media is in februari 2015 door bestuur overwegingen gestopt.

Brabantzorg | locatie De Watersteeg:

recensie 5 sterren
“Vanaf het begin van zijn studie heeft Arno ons terzijde gestaan met het maken van foto’s van bewoners en bezoekers van verpleeghuis De Watersteeg tijdens bijzondere activiteiten.
Arno was steeds bereid, tussen zijn studie-uren door, om tijd vrij te maken en ‘plaatsjes te schieten’ van feestelijke bijeenkomsten zoals Carnaval, zomer- en kerstmarkten, korenslag voor medewerkers en vrijwilligers etc.
Arno wist deze evenementen goed in beeld te brengen, daarbij uitdrukkelijk rekening houdend met de privacy van bewoners en vrijwilligers. Arno werkte op de achtergrond waardoor de gezelligheid van de activiteiten ‘ongemerkt’ gefotografeerd kon worden wat resulteerde in sfeervolle en ontspannen foto’s.
Hij heeft veel herinneringen voor De Watersteeg gemaakt en nooit hebben we tevergeefs een beroep op Arno gedaan!”

Gerrie Betlem - van Boekel
Locatiesecretariaat De Watersteeg
Website De Watersteeg

Slokdarm Festival / Fabriek Magnifique:

recensie 4 sterren
“Arno heeft voor een aantal edities van het Slokdarmfestival (nu Fabriek Magnifique) vele mooie foto’s gemaakt. Arno kon de organisatie op de pop-up momenten helpen door de mooie momenten vast te leggen. Hij heeft ook voor details op de (achter)grond, op grote hoogte en sfeer.
Vele foto’s die hij heeft gemaakt hebben wij naderhand op de lustrum DVD geplaatst. Arno is een vakman voor fotografie.”

Anja Groot-Schoemaker
Voormalig officemanager Fabriek Magnifique
Website Fabriek Magnifique

Roem Events:

recensie 5 sterren
“Voor uiteenlopende projecten, zoals het vastleggen van de evenementenlocatie tot een bruisend carnavalsfeest, hebben we Arno gevraagd te fotograferen. Of het nu gaat om promotiemateriaal of een feestende massa met veel bewegende lichteffecten, het lukt Arno perfect om het juiste moment vast te leggen.
Onze locatie is door Arno vastgelegd op een manier zoals dat niet eerder is gedaan, lichtinval, net even een detail of juist het grote geheel in beeld. Een fantastische weergave van de mogelijkheden.
Tijdens de verschillende evenementen die Arno in opdracht van Roem heeft gefotografeerd zijn we niet alleen zelf heel enthousiast over het eindresultaat, ook onze opdrachtgevers zijn uiterst complimenteus over het werk van Arno.
Arno gaat altijd goed voorbereid op pad, hij weet exact wat er van hem wordt verwacht en overtreft hierdoor vaak onze hoge verwachtingen. Hij staat altijd op de juiste plek en onze grillige werkwijze weet hij te alle tijden op een rustige en zeer flexibele manier te vertalen naar de meest prachtige beelden. Kortom, Arno Lucas is een vakman die geweldig werk levert, maar vooral ook een hele fijne man om mee te werken.”

Ron van Zelst
Eigenaar Roem Events
Website Roem Events
Website CHV Noordkade

ContourdeTwern:

recensie 5 sterren
“Arno heeft voor ContourdeTwern Heusden pro deo schitterende foto’s gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van diploma’s aan kinderen en hun ouders die hebben deelgenomen aan een Voorschools Educatie programma. Ik heb Arno leren kennen als een enorme sympathieke man, die graag wat voor een ander over heeft en enthousiasme, plezier en grote betrokkenheid en deskundigheid bij zijn werk als fotograaf uitstraalt. Arno, hartelijk dank hiervoor!”
Marjon van den Meerendonk
ContourdeTwern Heusden
Website ContourdeTwern