Recensies over Arno Lucas

Welke recensies zijn er zoal geschreven?

In het verleden heb ik al voor diverse opdrachtgevers mogen werken. Een aantal van mijn opdrachtgevers geven hieronder een korte omschrijving over de samenwerking.
Heb ik met u in het verleden samengewerkt en wilt u hierover een review schrijven? Dan kan u een bericht achterlaten via het contactformulier.

Weener XL (foto's m.b.t. WOZ-waarden):

recensie 5 sterren
“Als projectleider bij de gemeente 's-Hertogenbosch heb ik Arno Lucas leren kennen als een enthousiaste medewerker. Hij denkt altijd mee op de inhoud van de opdracht. Hij doet zijn werk graag en straalt daardoor veel plezier uit. Hij is makkelijk aan te sturen doordat hij leergierig is en opbouwende kritiek goed oppakt. Hij blijft zich daardoor verbeteren. Hij is een fijne collega.“
Erwin van Krieken
Kwaliteitsmedewerker │ afdeling Belastingen │ gemeente ’s-Hertogenbosch
Website 's-Hertogenbosch

Weener XL (animaties m.b.t. narrowcasting):

recensie 5 sterren
“Arno maakt beeldende animaties die de basics van de boodschap uitstekend laten zien. Vanuit zijn eigen ervaring op basis van natuurlijk enthousiasme denk hij mee en geeft spontaan invulling en expressie aan zijn fantasie en weet die te vertalen naar direct inzetbare animaties.“
Gerrit-Jan Meussen
Weener XL > Leidinggevende Post & Logistiek
Website Weener XL > Post & Logistiek

Jazz in Duketown (fotografie):

recensie 5 sterren
“Arno is niet alleen een goede, allround fotograaf, maar ook een fijn persoon om mee te werken. Als foto coördinator van Jazz in Duketown was ik erg blij met zijn inzet, zowel vanwege de prachtige foto's die hij voor ons heeft gemaakt als vanwege zijn enthousiasme. Op elke vraag komt hij met 3 ideeën terug en hij fotografeert met zichtbaar plezier. Hopelijk mag ik hem volgend jaar weer tot mijn team rekenen!“
Tekla de Veer
Coördinator fotografie
Website Jazz in Duketown
Blog over Jazz in Duketown

DTV Nieuws:

recensie 5 sterren
“Arno levert regelmatig videomateriaal en foto's aan voor Dtv Den Bosch. Hij weet nieuwsonderwerpen en evenementen perfect vast te leggen in gevarieerde shots. Hij denkt actief mee over de inhoud en over de montage van het materiaal. Arno is iemand die snel maar zorgvuldig werkt. Een fotograaf en cameraman waar je op kan rekenen.“
Eric Horvath
Directeur DTV
Website DTV Nieuws
Blog over vrijwilligerswerk

Jazz in Duketown (monteren recaps):

recensie 5 sterren
“Arno maakt onderdeel uit van het videoteam van Jazz in Duketown, waar hij zich bezighoudt met het editen van het videomateriaal. Ondanks het feit dat het zijn eerste jaar als editor was, heeft hij de sfeer van het festival goed vertaald in alle videoproducties. Een grote hoeveelheid werk met behoorlijk hoge tijdsdruk. Dat dit toch tijdig werd opgeleverd toont gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid van Arno bij het project. Wat ons betreft is hij er volgend jaar zeker weer bij!”
Debby van Son
Afdeling communicatie bij Jazz in Duketown
Website Jazz in Duketown
Blog over Jazz in Duketown

Boschtion Media *:

recensie 5 sterren
“Bij Boschtion Media heb ik Arno Lucas leren kennen als een enthousiaste en leergierige vrijwilliger. Meedenkend op de inhoud van de onderwerpen als ook op de (technische) uitvoering ervan. Iemand die zijn werk graag doet en dat plezier overstraalt op de mensen in zijn omgeving. In een duidelijke en gestructureerde werkomgeving en taakomschrijving gedijt Arno het beste. Met de juiste aansturing en begeleiding haalt hij het maximale uit elk onderwerp. Het fijne daarbij is dat Arno erg leergierig is en opbouwende kritiek goed oppakt, waardoor hij zichzelf blijft verbeteren. Zijn trouw en loyaliteit maken Arno tot een fijne collega.”
Claudia van Ruiten - de Leeuw
Voormalig hoofdredacteur Boschtion Media
Wikipedia over Boschtion Media
Blog over vrijwilligerswerk

* Boschtion Media was een lokale publieke omroep van de stad 's-Hertogenbosch. Bij deze omroep werkten alleen maar vrijwilligers. Boschtion Media is in februari 2015 door bestuur overwegingen gestopt.

Brabantzorg | locatie De Watersteeg:

recensie 5 sterren
“Vanaf het begin van zijn studie heeft Arno ons terzijde gestaan met het maken van foto’s van bewoners en bezoekers van verpleeghuis De Watersteeg tijdens bijzondere activiteiten.
Arno was steeds bereid, tussen zijn studie-uren door, om tijd vrij te maken en ‘plaatsjes te schieten’ van feestelijke bijeenkomsten zoals Carnaval, zomer- en kerstmarkten, korenslag voor medewerkers en vrijwilligers etc.
Arno wist deze evenementen goed in beeld te brengen, daarbij uitdrukkelijk rekening houdend met de privacy van bewoners en vrijwilligers. Arno werkte op de achtergrond waardoor de gezelligheid van de activiteiten ‘ongemerkt’ gefotografeerd kon worden wat resulteerde in sfeervolle en ontspannen foto’s.
Hij heeft veel herinneringen voor De Watersteeg gemaakt en nooit hebben we tevergeefs een beroep op Arno gedaan!”

Gerrie Betlem - van Boekel
Locatiesecretariaat De Watersteeg
Website De Watersteeg
Blog over vrijwilligerswerk

Slokdarm Festival / Fabriek Magnifique:

recensie 4 sterren
“Arno heeft voor een aantal edities van het Slokdarmfestival (nu Fabriek Magnifique) vele mooie foto’s gemaakt. Arno kon de organisatie op de pop-up momenten helpen door de mooie momenten vast te leggen. Hij heeft ook voor details op de (achter)grond, op grote hoogte en sfeer.
Vele foto’s die hij heeft gemaakt hebben wij naderhand op de lustrum DVD geplaatst. Arno is een vakman voor fotografie.”

Anja Groot-Schoemaker
Voormalig officemanager Fabriek Magnifique
Website Fabriek Magnifique
Blog over Slokdarmfestival / Fabriek Magnifique
Blog over vrijwilligerswerk

Roem Events:

recensie 5 sterren
“Voor uiteenlopende projecten, zoals het vastleggen van de evenementenlocatie tot een bruisend carnavalsfeest, hebben we Arno gevraagd te fotograferen. Of het nu gaat om promotiemateriaal of een feestende massa met veel bewegende lichteffecten, het lukt Arno perfect om het juiste moment vast te leggen.
Onze locatie is door Arno vastgelegd op een manier zoals dat niet eerder is gedaan, lichtinval, net even een detail of juist het grote geheel in beeld. Een fantastische weergave van de mogelijkheden.
Tijdens de verschillende evenementen die Arno in opdracht van Roem heeft gefotografeerd zijn we niet alleen zelf heel enthousiast over het eindresultaat, ook onze opdrachtgevers zijn uiterst complimenteus over het werk van Arno.
Arno gaat altijd goed voorbereid op pad, hij weet exact wat er van hem wordt verwacht en overtreft hierdoor vaak onze hoge verwachtingen. Hij staat altijd op de juiste plek en onze grillige werkwijze weet hij te alle tijden op een rustige en zeer flexibele manier te vertalen naar de meest prachtige beelden. Kortom, Arno Lucas is een vakman die geweldig werk levert, maar vooral ook een hele fijne man om mee te werken.”

Ron van Zelst
Eigenaar Roem Events
Website CHV Noordkade
Blog over carnaval

Contour De Twern:

recensie 5 sterren
“Arno heeft voor ContourdeTwern Heusden pro deo schitterende foto’s gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van diploma’s aan kinderen en hun ouders die hebben deelgenomen aan een Voorschools Educatie programma. Ik heb Arno leren kennen als een enorme sympathieke man, die graag wat voor een ander over heeft en enthousiasme, plezier en grote betrokkenheid en deskundigheid bij zijn werk als fotograaf uitstraalt. Arno, hartelijk dank hiervoor!”
Marjon van den Meerendonk
ContourdeTwern Heusden
Website ContourdeTwern
Blog over vrijwilligerswerk