Blog over vrijwilligerswerk

Categorie: overig

Waarom deze blog?

Allereerst wil ik vertellen dat ik het super belangrijk vind om vrijwilligerswerk te doen. Hierbij maakt het niet uit of je met ouderen werkt (wat ik elke vrijdagochtend twee uur doe bij BrabantZorg) of voor een andere (bijv. culturele) instelling. Ik vind dat iedereen, ongeacht de leeftijd, vrijwilligerswerk zou moeten doen. Al is het voor maar een uurtje in de week.

Het leuke van vrijwilligerswerk is dat je overal terecht kan komen. Je wordt ook altijd gewaardeerd voor het vrijwilligerswerk dat je doet.
Zit je in een uitkering en wil je vrijwilligerswerk gaan doen? Let dan wel op! Je bent verplicht dit bij het UWV te melden!

Boschtion Media

Ik doe al sinds medio 2014 vrijwilligerswerk. Zo heb ik onder andere vrijwilligerswerk gedaan voor de lokale publieke omroep Boschtion Media. Hierbij gebruikte ik goed mijn kennis dat ik tijdens mijn studie opgedaan heb.

Dubbelklik op de video om deze fullscreen te zien.

Jazz in Duketown

Vanaf de editie van 2017 ben ik vrijwilliger bij Jazz in Duketown. In 2017 zat ik in de videoproductieteam om de promo en recaps te maken van elke dag. 2018 stond voor mij in het teken van het fotograferen tijdens het festival, waar toch meer mijn passie in ligt.

Dubbelklik op de video om deze fullscreen te zien.

Klik hieronder op de gewenste foto om deze vergroot te zien.

Julie Huard trad op in de Uilenburg, © Arno Lucas
The Preacher Men trad op in de Uilenburg, © Arno Lucas
Teus Nobel Liberty Group op de Markt, © Arno Lucas
Sven Hammond trad op tijdens Jazz in Duketown, © Arno Lucas
Venus Tunes Live tijdens Jazz in Duketown, © Arno Lucas
Monty Alexander @ Jazz in Duketown, © Arno Lucas
Michelle David & the Gospel Sessions @Jazz in Duketown, © Arno Lucas
Jazz in Duketown 2018, © Arno Lucas
Saxofoon tijdens Jazz in Duketown, © Arno Lucas
Jazz in Duketown 2018, © Arno Lucas
Jazz in Duketown 2018, © Arno Lucas
Jazz in Duketown 2018, © Arno Lucas

DTV Nieuws

In 2018 ben ik als vrijwilliger begonnen bij DTV Den Bosch. DTV Den Bosch is de nieuwe lokale publieke omroep in de gemeente 's-Hertogenbosch en de opvolger van Boschtion Media. Voor DTV Den Bosch maak ik verschillende opnames tijdens bijvoorbeeld een festival of een andere gebeurtenis in 's-Hertogenbosch. Denk hierbij aan een première van een film of een tv-programma dat in de stad werd opgenomen.

Dubbelklik op de video om deze fullscreen te zien.

 

Evenementen

Reizen

Steden fotografie

Natuur

Nieuws

Fotografie tips

Overig