Blog over eerder gemaakte opdrachten

Categorie: overig

Eerder gemaakte opdrachten

Van 2004 t/m 2008 heb ik de opleiding 'mediavormgeving interactief' gevolgd bij SintLucas. Hierna volgde ik de opleiding 'Media- en Entertainment Management' bij Hogeschool Inholland. Tijdens deze opleidingen heb ik stage gelopen bij 15ATV, QYN en Dichtbij.nl.

Website

In de afgelopen jaren heb ik me ook bezig gehouden met het ontwikkelen en/of onderhouden van websites. Sinds medio 2015 heb ik mijn deze website. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van een gratis template en, samen met een vriend van me, verder ontwikkeld. Bij deze website wordt onder andere gebruik gemaakt van PHP en Javascript.
Van medio 2019 tot april 2023 onderhield ik de website van Fotogroep Vlijmen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van WordPress.
In 2021 ben ik bij Vindingrijk Kringloop aangenomen om de website mede te ontwikkelen en te onderhouden. In het begin heb ik hier het bedrijf beter leren kennen. Januari 2022 zijn we gestart met de voorbereidingen voor de website. In juli van dit jaar is de website de lucht in gegaan. Zo heb ik voor deze website de fotografie gedaan en de content geschreven en op de juiste pagina's geplaatst.

Klik hieronder op de gewenste foto om deze vergroot te zien.

Screenshot website van Fotogroep Vlijmen
Screenshot (mobiele versie van de) website van Fotogroep Vlijmen
Screenshot website van Vindingrijk Kringloopwinkel 's-Hertogenbosch
Screenshot (mobiele versie van de) website van Vindingrijk Kringloopwinkel 's-Hertogenbosch

Illustraties

Voor mijn werk, bij Vindingrijk Kringloop, heb ik verschillende illustraties gemaakt. Deze illustraties kon ik vervolgens gebruiken voor de diverse animaties.

Klik hieronder op de gewenste foto om deze vergroot te zien.

Een afvalcontainer grafisch nagemaakt voor Vindingrijk Kringloop
Een sealmachine grafisch nagemaakt voor Vindingrijk Kringloop
Een waterpas grafisch nagemaakt voor Vindingrijk Kringloop
Een boormachine grafisch nagemaakt voor Vindingrijk Kringloop
Een overzicht van gemaakte graphics voor Vindingrijk Kringloop

Fotografie

In de afgelopen jaren heb ik al verschillende mooie opdrachten uit mogen voeren. Denk maar eens aan het fotograferen bij onder andere Paaspop (foto's voor Dichtbij.nl) en 7th Sunday (foto's voor Kliknieuws Veghel). Ook heb ik mogen fotograferen voor Vindingrijk Den Bosch, CHV Noordkade, Venrooy Visspecialiteiten, CHV Noordkade, Vudel, Jeroen van den Akker en Cinetwins.

Klik hieronder op de gewenste foto om deze vergroot te zien.

Overzichtsfoto media afdeling bij Vindingrijk Kringloopwinkel in Den Bosch
Chv Noordkade, © Arno Lucas
7th Sunday Festival, © Arno Lucas
7th Sunday Festival, © Arno Lucas
7th Sunday Festival, © Arno Lucas
Vudel in Veghel, © Arno Lucas
Vudel in Veghel, © Arno Lucas
Paaspop, © Arno Lucas
Paaspop, © Arno Lucas
Venrooy Visspecialiteiten (Evenementenfotografie), © Arno Lucas
Venrooy Visspecialiteiten (Evenementenfotografie), © Arno Lucas
website Jeroen van den Akker (360° view winkel), © Arno Lucas
Cine Twins (Bioscoop Malden), © Arno Lucas
Cine Twins (Bioscoop Malden), © Arno Lucas

Films

In 2013/2014 maakte ik promotiefilmpjes voor TapijtCentrum Nederland. Deze filmpjes werden op de website en in de winkels van TapijtCentrum Nederland gebruikt. Bekijk hier onder een aantal voorbeelden.

Dubbelklik op de video om deze fullscreen te zien.

Stages

Tijdens mijn studie heb ik onder andere stage gelopen bij ATV15 in Aruba en bij Dichtbij.nl in Purmerend. De stages waren beide totaal anders, maar o zo leuk om meegemaakt te hebben. Bekijk hier onder een aantal voorbeelden.

Dubbelklik op de video om deze fullscreen te zien.

Vrijwilligerswerk

Eind 2014 / begin 2015 heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij Boschtion Media. Helaas is Boschtion Media niet meer actief, vanwege een bestuurlijke overweging. Ik heb hier mooie opnames voor mogen maken, waar ik nog mooi op terug kan kijken. In 2017 zat ik in het videoteam van Jazz in Duketown, waar ik dat jaar met plezier recaps gemaakt heb. Daarnaast heb ik ook vrijwilligerswerk voor DTV Nieuws (regio 's-Hertogenbosch) gedaan. Bekijk hier onder een aantal voorbeelden.

Dubbelklik op de video om deze fullscreen te zien.

Meer gemaakt werk zien

Een groot aantal foto's, die ik in opdracht gemaakt heb, zijn terug te vinden op de pagina over zakelijke fotografie of de pagina over evenementen. De filmproducties die ik in opdracht gemaakt heb, zijn op de pagina 'overzicht films' terug te vinden.

Een aantal mensen hebben een recensie over mij geschreven. Bekijk de recensies op mijn recensie-pagina.

 

Evenementen

Reizen

Steden fotografie

Natuur

Nieuws

Fotografie tips

Overig