Categorie: overig

Overige onderwerpen

Een aantal onderwerpen zijn niet echt te categoriseren. Daarom heb ik ze onder dit gedeelte geplaatst.

Narrowcasting, © Arno Lucas

Narrowcasting

Narrowcasting is een term dat vaak gebruikt wordt in de mediawereld. Bij narrowcasting zendt je een specifieke boodschap uit naar een specifieke doelgroep om je doel te bereiken bij dat geselecteerde doelgroep.

Nederlandse kust, © Arno Lucas

Nederlandse kust

Waarom een blog over de Nederlandse kust? Wat is daar nou bijzonder aan? Dat zal jij je vast afvragen wanneer je dit blog begint te lezen. Maar het is natuurlijk heerlijk om over de Nederlandse kust te wandelen of te zwemmen in de zee. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld lekker struinen door de duinen. En probeer hier en daar eens dan een mooie foto te maken.

Sfeerbeelden uit..., © Arno Lucas

Sfeerbeelden uit...

In 2012 heb ik mijn eerste 'sfeerbeelden uit...' gefilmd in Veghel. Dit was destijds voor een school opdracht. Later leek het mij leuk om een reeks van dit soort filmpjes te maken. Deze heb ik dan gemaakt tijdens mijn vakanties en/of uitstapjes.

Ballonvaart, © Arno Lucas

Ballonvaart

In 2018 heb ik samen met mijn beste vrienden een ballonvaart gedaan. Wat is dit een prachtige ervaring om eens in je leven meegemaakt te hebben! Natuurlijk heb ik mijn camera meegenomen en dit in de blog verwerkt.

Error, © Arno Lucas

Error / foutmelding

Deze website heb ik (grotendeels) zelf gebouwd, samen met een goede vriend van me. Helaas kan het soms wel eens voorkomen dat er een foutmelding komt op een website. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat een pagina niet meer bestaat. Daarom heb ik hier een blog over geschreven.

Urbex-fotografie, © Arno Lucas

Urbex-fotografie

Bij Urbex-fotografie worden foto’s gemaakt van verlaten gebouwen, zoals fabrieken, kastelen, (zieken)huizen en treinstations. Een urbex-fotograaf wil de verlatenheid op de foto vast leggen, waardoor je een bepaalde lugubere sfeer creëert op de foto. Volgens Wikipedia wordt met 'urban' ook wel de straatcultuur bedoeld.

Vrijwilligerswerk, © Arno Lucas

Vrijwilligers werk

Sinds 2015 doe ik vrijwilligerswerk. Dit heb ik onder andere gedaan bij Boschtion Media, Sint-Janshof in Vlijmen, BrabantZorg in Den Bosch (locatie Geerke), DTV Den Bosch en Jazz in Duketown.

TapijtCentrum Nederland, © Arno Lucas

TapijtCentrum Nederland

Ik heb een opdracht gekregen om korte filmpjes te maken voor TapijtCentrum Nederland. In deze blog laat ik een aantal van die filmpjes zien en leg ik meer uit over de opdrachten.

Eerder gemaakte opdrachten, © Arno Lucas

Eerder gemaakte opdrachten

In de afgelopen jaren heb ik al verschillende mooie opdrachten uit mogen voeren. Denk maar eens aan het fotograferen bij onder andere Paaspop (foto's voor Dichtbij.nl), 7th Sunday (foto's voor Kliknieuws Veghel) en films voor op de website van TapijtCentrum Nederland.

Bevrijdingsfestival Brabant, © Arno Lucas

Tapijt voor Vrede

De Tapijt voor Vrede is een initiatief van Marianne van Heeswijk en wordt al verschillende jaren op verschillende plekken gelegd. Het is de bedoeling dat, middels dit Tapijt voor Vrede, steeds meer mensen verbroederen. Want iedereen is gelijk! In deze blog laat ik je wat beelden zien van de verschillende Tapijten voor Vrede die al in de afgelopen jaren gelegd zijn.

Evenementen

Reizen

Steden fotografie

Natuur

Nieuws

Fotografie tips

Overig