Overzicht films

Van 2004 t/m 2008 heb ik de opleiding 'Audiovisuele en Interactieve vormgeving' gevolgd bij SintLucas in Boxtel. Daarna heb ik de opleiding 'Media en Entertainment Management' gevolgd bij Inholland in Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik een aantal mooie producties mogen maken. Na mijn studie ben ik met een aantal werkzaamheden verder gegaan.
Ik heb een aantal opnamen mogen maken voor:
Jazz in Duketown (het bronmateriaal kreeg ik aangeleverd en deze heb ik gemonteerd tot een promofilmpje en aftermovie | vrijwilligerswerk);
DTV Den Bosch (filmen voor nieuwsitems | vrijwilligerswerk);
Boschtion Media (nieuwsitems voor tv en Youtube-kanaal | vrijwilligerswerk; inmiddels bestaat deze omroep niet meer);
TapijtCentrum Nederland (Corporate films | in opdracht van Twee-Ons Communicatie);
Dichtbij.nl (korte nieuwsitems voor op de website | stage; inmiddels bestaat de organisatie niet meer);
15ATV (montage van nieuwsitems en programma Trend Alert | stage).
Voor het maken van deze producties heb ik gebruik gemaakt van de volgende software Final Cut Pro (FCP) of Adobe Première.

Wil je meer weten over deze producties of mijn films? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Vrij werk, © Arno Lucas

Zo nu en dan maak ik vrij werk op filmgebied, dus niet in opdracht. Ik hou ervan om er op uit te gaan met mijn spiegelreflexcamera. Dan ga ik bijvoorbeeld naar (lokale) evenementen. Ook op vakantie of bij een uitstapje neem ik mijn camera mee. De opgenomen filmpjes bewerk ik tot een mooi geheel.

In opdracht, © Arno Lucas

Tijdens en kort na mijn studie heb ik films in opdracht gemaakt. Tijdens mijn studie op SintLucas maakte ik, in opdracht, filmpjes voor SKPO; een scholengemeenschap in Eindhoven. Tijdens de opleiding bij Inholland heb ik verschillende videoproducties gemaakt, bijvoorbeeld voor TapijtCentrum Nederland.

Stage en vrijwilligerswerk, © Arno Lucas

Tijdens mijn opleiding bij SintLucas heb ik stage gelopen bij QYN en 15ATV. Tijdens mijn opleiding bij Hogeschool Inholland liep ik stage bij Dichtbij.nl. Ik heb daar veel van geleerd, wat ik nu mee kan nemen bij het maken van andere (nieuwswaardige) filmpjes. Daarnaast heb ik onder andere vrijwilligerswerk gedaan bij Boschtion Media. Momenteel doe ik vrijwilligerswerk voor Jazz in Duketown en DTV Den Bosch.