Downloads

U bent zojuist op mijn eigen download-pagina terecht gekomen. Dit betekent dat we samen hebben afgesproken dat u de bestanden mag downloaden. Let wel op: downloaden is alléén mogelijk, als je hiervoor bevoegd bent. Op verzoek kan ik je een gebruikersnaam en wachtwoord toesturen.

Voordat u begint met downloaden, leest u eerst de disclaimer op deze pagina. Dan bent u op de hoogte van de (auteurs)rechten en de privacy policy.

Ik heb er ook voor gezorgd dat er een gebruikersnaam en wachtwoord op de download zit. Hierdoor kunnen anderen niet de bestanden 'zomaar' downloaden. Het is een extra stukje beveiliging dus.

Werkt de gebruikersnaam en/of het wachtwoord niet? Laat het mij dan weten. Het kan zijn dat u niet geautoriseerd bent om deze pagina te bezoeken, of dat ik ergens een vergissing gemaakt heb. Dan zorg ik voor een oplossing.

Let wel op, na het inloggen blijft u nog wel ingelogd, totdat u uw webbrowser sluit.

Helaas. Momenteel is er geen download beschikbaar. Bent u toch nieuwsgierig naar hoe de login pagina er uit ziet? Klik dan hier. Zo ziet de eerste download op deze pagina er uit.

Wilt u liever toch niks downloaden? Of heeft u alles al gevonden? Neem dan gerust een kijkje op mijn andere pagina's. Maak dan een keuze in het menu hier boven in beeld.