Blog | Eerder gemaakte opdrachten, © Arno Lucas

Eerder gemaakte opdrachten

Categorie: overig

Eerder gemaakte opdrachten

Van 2004 t/m 2008 heb ik de opleiding 'mediavormgeving interactief' gevolgd bij SintLucas. Hierna volgde ik de opleiding 'Media- en Entertainment Management' bij Hogeschool Inholland. Tijdens deze opleidingen heb ik stage gelopen bij 15ATV, QYN en Dichtbij.nl.
In de afgelopen jaren heb ik al verschillende mooie opdrachten uit mogen voeren. Denk maar eens aan het fotograferen bij onder andere Paaspop (foto's voor Dichtbij.nl), 7th Sunday (foto's voor Kliknieuws Veghel) en films voor op de website van TapijtCentrum Nederland. Ook heb ik mogen fotograferen voor Venrooy Visspecialiteiten, Jeroen van den Akker en Vudel.
Eind 2014 / begin 2015 heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij Boschtion Media. Helaas is Boschtion Media niet meer actief, vanwege een bestuurlijke overweging. Ik heb hier mooie opnames voor mogen maken, waar ik nog mooi op terug kan kijken.
Een groot aantal foto's, die ik in opdracht gemaakt heb, zijn terug te vinden op de pagina over zakelijke fotografie of de pagina over festivals. De filmproducties die ik in opdracht gemaakt heb, zijn op de pagina 'overzicht films' terug te vinden.

Mond tot mond reclame is voor mij erg belangrijk. Bovenstaande opdrachten heb ik via kennissen of andere opdrachtgevers uit mogen voeren. Ik ben erg dankbaar dat ik voor deze organisaties heb mogen fotograferen en/of filmen. Dit waren opdrachten waar ik enorm trots op ben.

Heeft u leuke tips en/of opdrachten? En wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Een aantal mensen hebben een recensie over mij geschreven. Bekijk de recensies op mijn recensie-pagina.

Filmpjes en foto's

Onderstaande filmpjes en foto's zijn gemaakt tijdens de eerder gemaakte opdrachten.
Dubbelklik op de video om de showreel fullscreen te bekijken.
Klik hieronder op de gewenste foto om deze vergroot te zien.

Chv Noordkade, © Arno Lucas
Venrooy Visspecialiteiten (Evenementenfotografie), © Arno Lucas
Venrooy Visspecialiteiten (Evenementenfotografie), © Arno Lucas
website Jeroen van den Akker (360° view winkel), © Arno Lucas
Cine Twins (Bioscoop Malden), © Arno Lucas
Cine Twins (Bioscoop Malden), © Arno Lucas

 

Fotografie tips

Festivals

Reizen

Steden fotografie

Nieuws

Overig