Blogs | Categorie steden fotografie, © Arno Lucas
Blogs | Categorie steden fotografie, © Arno Lucas
Blogs | Categorie steden fotografie, © Arno Lucas

Steden fotografie

Over steden fotografie

Het is altijd leuk om een stad te bezoeken. Er is (bijna) altijd wel wàt te beleven. Zo zijn er vaker evenementen in de stad of kan je er mooie gebouwen fotograferen. In onderstaande blogs vertel ik mijn ervaringen in de steden, zodat je er een mooi beeld van kan krijgen.
Een aantal foto's staan ook op mijn Flickr-pagina.

Steden fotograferen, © Arno Lucas

Algemene blog over Steden fotograferen

Van een aantal steden heb ik geen aparte blog geschreven. Daarom heb ik deze blog aangemaakt, zodat je toch een beeld krijgt van de verschillende steden waar ik een aantal foto's van gemaakt heb.

Barcelona, © Arno Lucas

Barcelona

Eind maart 2019 ben ik een midweek naar Barcelona geweest. Ik wilde de stad heel graag een keer bewonderen. Daarom was dus deze vakantie. Uiteraard heb ik mijn camera meegenomen om het één en ander vast te leggen.

Fotograferen in Den Bosch, © Arno Lucas

's-Hertogenbosch

Als, inmiddels, een èchte Bosschenaar kan ik natuurlijk niks anders zeggen dan dat 's-Hertogenbosch de mooiste stad van Nederland is! Inmiddels ken ik de stad behoorlijk goed en kan ik hier mijn weg wel vinden. Inmiddels heb ik dan ook een aardig groot archief aangelegd met verschillende foto's van onder andere evenementen en de mooie locaties van de stad.

Rotterdamse haven, © Arno Lucas

Rotterdam

In Rotterdam valt er altijd wel iets te fotograferen. Denk bijvoorbeeld aan de Erasmusbrug en de kubuswoningen. Dat wordt dan ook het vaakst gefotografeerd. In deze blog laat ik je andere beelden zien, die ik dus gemaakt heb in deze wereldstad.

Eindhoven, © Arno Lucas

Eindhoven

GLOW is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in het Brabantse Eindhoven. Dit evenement vindt elk jaar in november plaats. Kunstenaars maken verschillende kunstobjecten die ofwel licht geven ofwel belicht worden.

Amsterdam, © Arno Lucas

Amsterdam

Natuurlijk kan onze hoofdstad Amsterdam niet missen in dit lijstje. Ik ben al meerdere keren in Amsterdam geweest en heb dan mijn camera ook meegenomen. Bekijk de beelden in deze blog.