Blogs | Categorie steden fotografie, © Arno Lucas
Blogs | Categorie steden fotografie, © Arno Lucas
Blogs | Categorie steden fotografie, © Arno Lucas

Steden fotografie

Over steden fotografie

Het is altijd leuk om een stad te bezoeken. Er is (bijna) altijd wel wàt te beleven. Zo zijn er vaker evenementen in de stad of kan je er mooie gebouwen fotograferen. In onderstaande blogs vertel ik mijn ervaringen in de steden, zodat je er een mooi beeld van kan krijgen.
Een aantal foto's staan ook op mijn Flickr-pagina.

Steden fotograferen, © Arno Lucas

Algemene blog over Steden fotograferen

Van een aantal steden heb ik geen aparte blog geschreven. Daarom heb ik deze blog aangemaakt, zodat je toch een beeld krijgt van de verschillende steden waar ik een aantal foto's van gemaakt heb.

Barcelona, © Arno Lucas

Barcelona

Eind maart 2019 ben ik een midweek naar Barcelona geweest. Ik wilde de stad heel graag een keer bewonderen. Daarom was dus deze vakantie. Uiteraard heb ik mijn camera meegenomen om het één en ander vast te leggen.

Fotograferen in Den Bosch, © Arno Lucas

's-Hertogenbosch

Als, inmiddels, een èchte Bosschenaar kan ik natuurlijk niks anders zeggen dan dat 's-Hertogenbosch de mooiste stad van Nederland is! Inmiddels ken ik de stad behoorlijk goed en kan ik hier mijn weg wel vinden. Inmiddels heb ik dan ook een aardig groot archief aangelegd met verschillende foto's van onder andere evenementen en de mooie locaties van de stad.

Eindhoven, © Arno Lucas

Eindhoven

Als Brabander kom je vaak genoeg in Eindhoven. Al is het maar op doorreis via het station. Vroeger ging ik wel eens naar Eindhoven om te zwemmen bij de Tongelreep of schaatsen op de naastgelegen schaatsbaan. Sinds 2011 ging ik jaarlijks naar het lichtfestival GLOW. Een prachtig festival waar ik veel geleerd heb op het gebied van fotografie.

Amsterdam, © Arno Lucas

Amsterdam

Natuurlijk kan onze hoofdstad Amsterdam niet missen in dit lijstje. Ik ben al meerdere keren in Amsterdam geweest en heb dan mijn camera ook meegenomen. Bekijk de beelden in deze blog.

haarlem, © Arno Lucas

Haarlem

Tijdens mijn stage in Purmerend kwam ik geregeld langs station Haarlem. Dit vond ik altijd enorm prachtig. Daarom wilde ik graag een keer naar Haarlem. Ik heb niet alleen het station gefotografeerd, maar ben ook de stad in gegaan.

Rotterdamse haven, © Arno Lucas

Rotterdam

In Rotterdam valt er altijd wel iets te fotograferen. Denk bijvoorbeeld aan de Erasmusbrug en de kubuswoningen. Dat wordt dan ook het vaakst gefotografeerd. In deze blog laat ik je andere beelden zien, die ik dus gemaakt heb in deze wereldstad.

Fotograferen in Nijmegen, © Arno Lucas

Fotograferen in Nijmegen

Wat kunnen bepaalde steden toch prachtig zijn? Zo ook Nijmegen! Gelukkig heb ik familie in Nijmegen wonen, waardoor ik niet speciaal naar Nijmegen hoef te reizen om er te fotograferen. Bekijk mijn foto's in mijn blog over fotograferen in Nijmegen.

 

Fotografie tips

Festivals

Reizen

Steden fotografie

Nieuws

Overig