Blogs | Categorie overig, © Arno Lucas
Blogs | Categorie overig, © Arno Lucas
Blogs | Categorie overig, © Arno Lucas

Overig

Overige onderwerpen

Een aantal onderwerpen zijn niet echt te categoriseren. Daarom heb ik ze onder dit gedeelte geplaatst.

Nederlandse kust, © Arno Lucas

Nederlandse kust

In deze blog neem ik je mee van wat ik zoal zag tijdens mijn bezoeken aan de Nederlandse kust.

Sfeerbeelden uit..., © Arno Lucas

Sfeerbeelden uit...

In 2012 heb ik mijn eerste 'sfeerbeelden uit...' gefilmd in Veghel. Dit was destijds voor een school opdracht. Later leek het mij leuk om een reeks van dit soort filmpjes te maken. Deze heb ik dan gemaakt tijdens mijn vakanties en/of uitstapjes.

Ballonvaart, © Arno Lucas

Ballonvaart

In 2018 heb ik samen met mijn beste vrienden een ballonvaart gedaan. Wat is dit een prachtige ervaring om eens in je leven meegemaakt te hebben! Natuurlijk heb ik mijn camera meegenomen en dit in de blog verwerkt.

Error, © Arno Lucas

Error / foutmelding

Deze website heb ik (grotendeels) zelf gebouwd, samen met een goede vriend van me. Helaas kan het soms wel eens voorkomen dat er een foutmelding komt op een website. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat een pagina niet meer bestaat. Daarom heb ik hier een blog over geschreven.

Urbex-fotografie, © Arno Lucas

Urbex-fotografie

Urbex staat voor 'Urban Exploring'. In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met urbex. Al snel trok dit mijn interesse en heb ik al een aantal urbex-locaties vastgelegd.

Vrijwilligerswerk, © Arno Lucas

Vrijwilligers werk

Sinds 2015 doe ik vrijwilligerswerk. Dit heb ik onder andere gedaan bij Boschtion Media, Sint-Janshof in Vlijmen, BrabantZorg in Den Bosch (locatie Geerke), DTV Den Bosch en Jazz in Duketown.

TapijtCentrum Nederland, © Arno Lucas

TapijtCentrum Nederland

Ik heb een opdracht gekregen om korte filmpjes te maken voor TapijtCentrum Nederland. In deze blog laat ik een aantal van die filmpjes zien en leg ik meer uit over de opdrachten.

Eerder gemaakte opdrachten, © Arno Lucas

Eerder gemaakte opdrachten

Tijdens en na mijn studie maakte ik eerder gemaakte opdrachten. Dit waren vaak losse opdrachtjes

Welkom, © Arno Lucas

Welkom

Dit is simpelweg de welkomstpagina wanneer je vanuit het menu op 'Blogs' klikt. Hier in vertel ik meer over mezelf. Wees welkom en lees wat ik zoal doe.