Foto's

Sinds mijn mbo-opleiding (SintLucas in Boxtel) ben ik bezig geweest met mijn grootste hobby. Namelijk het fotograferen van zakelijke fotografie, evenementenfotografie en met name eigen werk. Fotografie zat als onderdeel in mijn studiepakket, waar ik de kneepjes van het vak leerde.
In mijn vrije tijd ben ik het fotograferen uit gaan breiden. Ik woonde in het Noord-Brabantse Veghel. Hier heb ik een aantal opdrachten uit mogen voeren. Daarnaast heb ik een aantal plekken tijdens mooie momenten vastgelegd. Denk aan de Aa in winterse sferen of tijdens festiviteiten als Fabriek Magnifique en Vudel.

Zo nu en dan schrijf ik een blog. Hierin belicht ik een bepaald onderwerp binnen de fotografie.

Klik op de foto's hieronder om op de desbetreffende pagina terecht te komen. Ik wens je veel kijkplezier.

eigen werk

Eigen werk (fotografie), © Arno Lucas

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het fotograferen tijdens uitstapjes. Daarnaast neem ik mijn camera mee op vakanties (als één van de belangrijkste spullen). Ik ben ook graag in de natuur om daar het één en ander te fotograferen.
De voorbereiding alleen al maakt het leuk. En dan gezellig op pad gaan met familie, vrienden of mede fotoclubleden. Na het fotograferen kan het nabewerken en het genieten er van kan beginnen.

Evenementen

Evenementen fotografie, © Arno Lucas

Zo nu en dan heb ik foto's gemaakt tijdens (lokale) evenementen in onder andere Veghel, Drunen, Schijndel en 's-Hertogenbosch. Dit gebeurde ofwel in opdracht voor het evenement, of voor een nieuwsmedium, of uit eigen beweging.
Bij het fotograferen van deze evenementen heb ik unieke kansen gehad zoals het fotograferen vanuit een helikopter, backstage of bij de artiesten zelf.
De foto's werden dan ook graag ontvangen door de desbetreffende organisatie(s).

Zakelijk

Zakelijke fotografie, © Arno Lucas

Een enkele keer kreeg ik de vraag om zakelijke foto's te maken. Foto's van ruimtes, personeel of producten. Meestal is dit de vraag vanuit een reclamebureau.
Zoals je kan zien zijn er meerdere mogelijkheden voor het fotograferen.
De foto's kunnen uiteindelijk gebruikt worden voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan een website, flyer of brochure. Hier kan allemaal rekening mee gehouden worden.